

### westlink PROGRAM GUIDE FULL

### February 2016

Released 12 January 2016

#### This Month's Programs

Dates and Times continue over page

Opera in the Park	
WA Opera perform GIANNI SCHICCHI by Pucini	
This year's Opera in the Park, sees WA Opera perform GIANNI SCHICCHI by Pucini features one of the world's most	
popular arias, 'O mio babbino caro'. The comedy takes place over one day, when a family's greedy inheritance plans	
are disrupted. Cunning trickery is everything in this story; only the young lovers remain blissfully ignorant of the	
scheming around them. Puccini's final completed opera is a loving tribute to Italian theatrical and musical tradition.	120 Mins
Cover to Cover	
A monthly program from writingWA. Meet West Australian Authors as they discuss their latest books with host Meri	30 Mins
Fatin. This month meet Susan Midalia who will discussing her third collection of short stories 'Feet to the Stars: and	
other stories' and also Kylie Bullo who talks about her latest novel "Reaching for the Canopy"	
Destination WA	
This lifestyle show covers anything from travel, food, festivals, events, concerts, sporting events and a celebration of our	
unique Western Australian way of life.	30 Mins
The Garden Guru's	
Join the Guru's team as they give tips on feeding your plants to get best growth, introduce some new plant varieties and give	
tips on growing veggies, amazing gardens and stunning plants.	30 Mins
Inside Art	
A program that looks at art from the artist's perspective. InsideArt is written and presented by Michel Lawrence who speaks	20 14
with gallery directors, curators, administrators and the people who make art happen.	30 Mins
Inside Curtin	
Go behind the scenes at one of Australia's most exciting universities. Discover the amazing things taking place that reach out beyond the Curtin campus and into the lives of people across every part of Australia and beyond.	30 Mins
Keep Australia Beautiful Awards 2016	30 Millis
Join our panel as they discuss the rewards and benefits of entering the Keep Australia Beautiful awards for 2016. The panel	
consists of Linley Brown (Tidy Towns judge), Greg Warburton (President, Toodyay Tidy Towns Committee), Ryan Wilson	
(Sustainability Officer, City of Kalgoorlie-Boulder) and Gillian Lamont (President of the Guilderton Community Association).	
You will hear details about Tidy Towns, Clean Beaches and Sustainable Cities award programs. The forum brings together the	
panel's passion and enthusiasm and will raise your awareness of the category awards up for grabs and how they can help	
your community.	30 Mins
Sightsee TV	
A travel show uncovering the stories behind towns all over Australia, looking at their history and showcasing their beauty.	
Produced by young and inspirational film-makers, they take the road less travelled, visiting breathtaking natural locations	
and undiscovered tourist attractions. They will not only inspire you to get out and discover this great country of ours, but also	
motivate those in regional Western Australia to look at the history and attractions of their area and share their local stories	
with others.	30 Mins
Sweet & Sour	
A weekly community orientated panel talk show available on Westlink.	30 Mins
TAFE Western	
A series that shows you how to get your business online with tips and tools including working remotely.	
More information at www.tafewestern.edu.au/studying-at-tafe/virtual-advisor-program/program-details	60 Mins
Top of Down Under	
Top of Down Under is a travel adventure TV series hosted by Penny Wells who encourages others to embrace the outback. Her	
zest for everything outdoors finds her amongst the ancient coastlines and remote mountain ranges that Australia has to offer.	30 Mins
UWA Music Program - Lunchtime Concert Series	
In their Lunchtime Concert Series, the UWA School of Music presents a free weekly program of performances showcasing the	20.14
finest musical talent locally, nationally and from within WA.	30 Mins
Woodworking Masterclass Stave has been a Woodworker (Fine Furniture Maker for over 20 years, He sever many accests of Woodwork and Fine	
Steve has been a Woodworker/Fine Furniture Maker for over 30 years. He covers many aspects of Woodwork and Fine Furniture Making and DIY projects including Tips, Tricks and other Woodworking Techniques.	35 Mins
ו מחוונמים אומגוווג מונג צדו פוטפרנט וווכוממווא דופט, דווכהט מונג טמופו איטטמאטוגווא דפטווווקמפט.	33 WIIIS

Anyone who receives their free to air television by satellite can watch Westlink on Channel 602



### February 2016

Monday February 1	9:00am, 11:30am, 2:30pm and 9:00pm	
• •	Keep Australia Beautiful Awards 2016	30 Mins
Monday February 1	7:30pm	
	University Music Program	30 Mins
Tuesday February 2	9:00am, 11:30am, 2:30pm and 9:00pm	
rucoudy r corudiy 2	Keep Australia Beautiful Awards 2016	30 Mins
		50 Millis
Tuesday February 2	5:00pm	
	Top of Down Under S01E04	30 Mins
Tuesday Fahrman ()	E-20nm and 7-20nm	
Tuesday February 2	5:30pm and 7:30pm Sightsee TV	00 M;
	Signisee IV	30 Mins
Tuesday February 2	7:00pm	
	Top of Down Under	30 Mins
Wednesday February 3	9:00am, 11:30am, 2:30pm and 9:00pm	
	Keep Australia Beautiful Awards 2016	30 Mins
Wednesday February 3	4:30pm	
Weallesday rebruary 5	University Music Program	30 Mins
		50 Millis
Wednesday February 3	6:00pm	
	Charlie's Kitchen	30 Mins
Wednesday February 2	6-90-m	
Wednesday February 3	6:30pm Woodworking Masterclass	
		30 Mins
Wednesday February 3	7:00pm	
	The Garden Guru's	30 Mins
Wednesday February 3	7:30pm	
	Inside Art	30 Mins
Wednesday February 3	8:00pm	
riculiocady i obradly o	Cover to Cover - Susan Midalia	30 Mins
		oo minis
Wednesday February 3	8:30pm	
	Sweet & Sour	30 Mins
Thursday February 4	9:00am, 2:30pm and 9:00pm	
Thursday repruary 4	Keep Australia Beautiful Awards 2016	20 Mine
	Neep Australia Deautiful Awards 2010	30 Mins
Thursday February 4	10:30am	
	Charlie's Kitchen	30 Mins
Thursday February 4	11:00am	
	Woodworking Masterclass	30 Mins
Thursday February 4	11:30am	
	The Garden Guru's	30 Mins
		00 Mill3
Thursday February 4	12:00pm	
	Inside Art	30 Mins
Thursday February 4	12:30pm	
mulauay reviualy 4	Cover to Cover-Susan Midalia	20 Mire
		30 Mins



### February 2016

Thursday February 4	1:00pm	
	Sweet & Sour	30 Mins
Thursday February 4	5:00pm	
	Top of Down Under	30 Mins
Thursday February 4	5:30pm and 7:30pm	
	Sightsee TV	30 Mins
Thursday February 4	7:00pm	
	Top of Down Under	30 Mins
Thursday February 4	8:00pm	
	University Music Program	30 Mins
Friday February 5	9:00am, 11:30am and 9:00pm	
	Keep Australia Beautiful Awards 2016	30 Mins
	· · · · · · · · · · · · · · · · · · ·	00 11113
Friday February 5	1:30pm	
	University Music Program	30 Mins
Friday February 5	2:30pm	
	Sweet & Sour	30 Mins
		50 Millis
Friday February 5	3:00pm	
	Woodworking Masterclass	30 Mins
Friday February 5	3:30pm	
	The Garden Guru's	30 Mins
Friday February 5	4:00pm	
	Inside Art	30 Mins
Friday February 5	4:30pm	
	Cover to Cover-Susan Midalia	30 Mins
Friday February 5	5:00pm	
riluay reblualy 5	Charlie's Kitchen	30 Mins
		SO WIIIS
Saturday February 6	9:00am, 11:30am and 2:30pm	
	Keep Australia Beautiful Awards 2016	30 Mins
Saturday February 6	10:00am and 12:00pm	
Saturday rebluary 0	Top of Down Under	30 Mins
		So Will's
Saturday February 6	10:30am and 12:30pm	
	Sightsee TV	30 Mins
Saturday February 6	7:00pm	
outurday robradiy o	Opera in the Park	210 Mins
Sunday February 7	9:00am, 11:30am, 2:30pm and 9:00pm	
	Keep Australia Beautiful Awards 2016	30 Mins
Sunday February 7	12:00pm	
	Charlie's Kitchen	30 Mins
Cundou Fahrman 7	10:20	
Sunday February 7	12:30pm Woodworking Masterclass	
	MODUMOINIIS MASICICIASS	30 Mins
Sunday February 7	1:00pm	
	The Garden Guru's	30 Mins



### February 2016

Sunday February 7	1:30pm	
	Inside Art	30 Mins
Sunday February 7	2:00pm	
Sunday rebluary r	Cover to Cover-Susan Midalia	30 Mins
		50 Mills
Sunday February 7	5:00pm	
	Top of Down Under	30 Mins
Sunday February 7	5:30pm and 7:30pm	
	Sightsee TV	30 Mins
Sunday February 7	7:00pm Top of Down Under	
	Top of Down Under	30 Mins
Sunday February 7	8:00pm	
	University Music Program	30 Mins
Monday February 8	9:00am, 11:30am, 2:30pm and 9:00pm	
Monday rebraary o	Keep Australia Beautiful Awards 2016	30 Mins
		50 Millis
Monday February 8	10:00am	
	Inside Curtin	30 Mins
Monday February 8	7:30pm	
·····, · ···, ·	University Music Program	30 Mins
Tuesday February 9	9:00am, 11:30am, 2:30pm and 9:00pm Keep Australia Beautiful Awards 2016	
	Reep Australia Deautiful Awards 2010	30 Mins
Tuesday February 9	5:00pm	
	Top of Down Under	30 Mins
Tuesday February 9	5:30pm and 7:30pm	
	Inside Curtin	30 Mins
Tuesday February 9	6:00pm and 8:00pm Sightsee TV	00.11
	Signisee IV	30 Mins
Tuesday February 9	7:00pm	
	Top of Down Under	30 Mins
Wednesday February 10	9:00am, 11:30am, 2:30pm and 9:00pm	
Weakesday rebladiy 10	Keep Australia Beautiful Awards 2016.	30 Mins
		50 101113
Wednesday February 10	10:00am	
	Inside Curtin	30 Mins
Wednesday February 10	4:30pm	
	University Music Program	30 Mins
	0.00	
Wednesday February 10	6:00pm Charlie's Kitchen	20 Min -
		30 Mins
Wednesday February 10	6:30pm	
	Woodworking Masterclass	30 Mins
Wednesday February 10	7:00pm	
meancoudy i culudiy 10	The Garden Guru's	30 Mins
		50 WIIIS



### February 2016

Wednesday February 10	7:30pm	
	Inside Art	30 Mins
Wednesday February 10	8:00pm	
	Destination WA	30 Mins
Wednesday February 10	8:30pm	
	Sweet & Sour	30 Mins
Thursday February 11	9:00am, 2:30pm and 9:00pm	
	Keep Australia Beautiful Awards 2016	30 Mins
		50 Mili3
Thursday February 11	10:30am	
	Charlie's Kitchen	30 Mins
Thursday February 11	11:00am	
	Woodworking Masterclass	30 Mins
Thursday February 11	11:30am	
	The Garden Guru's	30 Mins
Thursday February 11	12:00pm	
	Inside Art	30 Mins
Thursday February 11	12:30pm	
	Destination WA	30 Mins
Thursday February 11	1:00pm	
Indicady Foordary 11	Sweet & Sour	30 Mins
Thursday February 11	5:00pm	
	Top of Down Under	30 Mins
Thursday February 11	5:30pm and 7:30pm	
	Inside Curtin	30 Mins
Thursday February 11	6:00pm and 8:00pm	
	Sightsee TV	30 Mins
Thursday February 11	7:00pm	
······································	Top of Down Under	30 Mins
Friday Fabra 40	0.00.000 11.00.000 and 0.000 are	
Friday February 12	9:00am, 11:30am and 9:00pm	
	Keep Australia Beautiful Awards 2016	30 Mins
Friday February 12	10:00am	
	Inside Curtin	30 Mins
Edday Eshavar 40	4-00	
Friday February 12	1:30pm University Music Program	
		30 Mins
Friday February 12	2:30pm	
	Sweet & Sour	30 Mins
Friday February 12	3:00pm	
	Woodworking Masterclass	30 Mins
Friday February 12	3:30pm	
	The Garden Guru's	30 Mins
Friday February 12	4:00pm	
	Inside Art	30 Mins
Page E of 12		



### February 2016

Friday February 12	4:30pm	
	Destination WA	30 Mins
Friday February 12	5:00pm	
	Charlie's Kitchen	30 Mins
Saturday Fahryany 12	0,00cm 11;20cm 2;20cm and 0,00cm	
Saturday February 13	9:00am, 11:30am, 2:30pm and 9:00pm Keep Australia Beautiful Awards 2016	
	Reep Australia Deautiful Awarus 2010	30 Mins
Saturday February 13	10:00am and 12:00pm	
	Top of Down Under	30 Mins
Saturday February 13	10:30am and 12:30pm Inside Curtin	
		30 Mins
Saturday February 13	6:00pm	
	Charlie's Kitchen	30 Mins
Saturday February 13	6:30pm	
	Woodworking Masterclass	30 Mins
Saturday February 13	7:00pm	
Saturday replically 15	The Garden Guru's	30 Mins
		SO MILIS
Saturday February 13	7:30pm	
	Inside Art	30 Mins
<b>a</b> · · · <b>a</b> · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·		
Saturday February 13	8:00pm Destination WA	
	Destination wA	30 Mins
Saturday February 13	8:30pm	
	Sweet & Sour	30 Mins
Sunday February 14	9:00am, 11:30am, 2:30pm and 9:00pm	
	Keep Australia Beautiful Awards 2016	30 Mins
Sunday February 14	12:00pm	
ounday : 021aaly = 1	Charlie's Kitchen	30 Mins
Sunday February 14	12:30pm	
	Woodworking Masterclass	30 Mins
Sunday Fahryany 14	1.00mm	
Sunday February 14	1:00pm The Garden Guru's	20 Mine
		30 Mins
Sunday February 14	1:30pm	
	Inside Art	30 Mins
Sunday February 14	2:00pm	
	Destination WA	30 Mins
Sunday February 14	5:00pm	
· · · · · · · · · · · · · · · · · · ·	Top of Down Under	30 Mins
Sunday February 14	5:30pm and 7:30pm	
	Inside Curtin	30 Mins
Sunday February 14	6:00pm and 8:00pm	
Sulluay rebluary 14	Sightsee TV	20 Mir -
	01611000 TT	30 Mins
Sunday February 14	7:00pm	
	Top of Down Under	30 Mins



### February 2016

Sunday February 14	8:30pm	
,,	University Music Program	30 Mins
Monday February 15	9:00am, 11:30am, 2:30pm and 9:00pm	
monauj robrauj zo	Keep Australia Beautiful Awards 2016	30 Mins
Monday February 15	7:30pm	
	University Music Program	30 Mins
Tuesday February 16	9:00am, 11:30am, 2:30pm and 9:00pm	
	Keep Australia Beautiful Awards 2016	30 Mins
Tuesday February 16	5:00pm	
	Top of Down Under	30 Mins
Tuesday February 16	5:30pm and 7:30pm	
	Sightsee TV	30 Mins
Tuesday February 16	7:00pm	
	Top of Down Under	30 Mins
Wednesday February 17	9:00am, 11:30am, 2:30pm and 9:00pm	
	Keep Australia Beautiful Awards 2016.	30 Mins
Wednesday February 17	4:30pm	
Trounceduy robradiy 21	University Music Program	30 Mins
Wednesday February 17	6:00pm	
·····, · ····, - ·	Charlie's Kitchen	30 Mins
Wednesday February 17	6:30pm	
	Woodworking Masterclass	30 Mins
Wednesday February 17	7:00pm	
	The Garden Guru's	30 Mins
Wednesday February 17	7:30pm	
	Inside Art	30 Mins
Wednesday February 17	8:00pm	
	Cover to Cover – Kylie Bullo	30 Mins
Wednesday February 17	8:30pm	
	Sweet & Sour	30 Mins
Thursday February 18	9:00am, 2:30pm and 9:00pm	
	Keep Australia Beautiful Awards 2016	30 Mins
Thursday February 18	10:30am	
	Charlie's Kitchen	30 Mins
Thursday February 18	11:00am	
	Woodworking Masterclass	30 Mins
Thursday February 18	11:30am	
	The Garden Guru's	30 Mins
Thursday February 18	12:00pm	
	Inside Art	30 Mins



### February 2016

Thursday February 18	12:30pm	
	Cover to Cover – Kylie Bullo	30 Mins
Thursday February 18	1:00pm	
	Sweet & Sour	30 Mins
Thursday February 18	5:00pm	
,	Top of Down Under	30 Mins
Thursday February 18	5:30pm and 7:30pm	
Indicady Fobracity 10	Sightsee TV	30 Mins
	-	
Thursday February 18	7:00pm	
	Top of Down Under	30 Mins
Thursday February 18	8:00pm	
	University Music Program	30 Mins
Friday February 19	9:00am, 11:30am and 9:00pm	
	Keep Australia Beautiful Awards 2016	30 Mins
Friday February 19	1:30pm	
	University Music Program	30 Mins
Friday February 19	2:30pm	
	Sweet & Sour	30 Mins
Friday February 19	3:00pm	
Thuay rebluary 19	Woodworking Masterclass	30 Mins
Friday February 19	3:30pm	
	The Garden Guru's	30 Mins
Friday February 19	4:00pm	
	Inside Art	30 Mins
Friday February 19	4:30pm	
	Cover to Cover – Kylie Bullo	30 Mins
Frider Fahrman 40	<b>F-00</b>	
Friday February 19	5:00pm Charlie's Kitchen	20 Mine
		30 Mins
Saturday February 20	9:00am, 11:30am, 2:30pm and 9:00pm	
	Keep Australia Beautiful Awards 2016	30 Mins
Saturday February 20	10:00am	
,,	Top of Down Under	30 Mins
Ostandar Estara a OO	10-00	
Saturday February 20	10:30am and 12:30pm Sightsee TV	20.14
		30 Mins
Saturday February 20	12:00pm	
	Top of Down Under	30 Mins
Saturday February 20	6:00pm	
	Charlie's Kitchen	30 Mins
Columber Toleman AA	6:20	
Saturday February 20	6:30pm Woodworking Masterclass	
	איטטעשטותווק ווומשנכוטומשש	30 Mins
Saturday February 20	7:00pm	
	The Garden Guru's	30 Mins
Dago 8 of 12		



### February 2016

Saturday February 20	7:30pm	
	Inside Art	30 Mins
Saturday February 20	8:00pm	
	Cover to Cover – Kylie Bullo	30 Mins
Saturday February 20	8:30pm	
	Sweet & Sour	30 Mins
Sunday February 21	9:00am, 11:30am, 2:30pm and 9:00pm	
	Keep Australia Beautiful Awards 2016	30 Mins
Sunday February 21	12:00pm	
	Charlie's Kitchen	30 Mins
Sunday Fahryan 01	10.20	
Sunday February 21	12:30pm Woodworking Masterclass	20 Mine
	moouworking musiciolass	30 Mins
Sunday February 21	1:00pm	
	The Garden Guru's	30 Mins
Sunday Echnicary 21	1:30pm	
Sunday February 21	Inside Art	30 Mins
	India Ait	30 Millis
Sunday February 21	2:00pm	
	Cover to Cover – Kylie Bullo	30 Mins
Sunday February 21	5:00pm	
Sunday rebluary 21	Top of Down Under	30 Mins
		S0 Mills
Sunday February 21	5:30pm and 7:30pm	
	Sightsee TV	30 Mins
Sunday February 21	7:00pm	
ounduj : oordurj ==	Top of Down Under	30 Mins
Sunday February 21	8:00pm	
	University Music Program	30 Mins
Monday February 22	9:00am, 11:30am, 2:30pm and 9:00pm	
	Keep Australia Beautiful Awards 2016	30 Mins
Mandau Fahrman 00	40.00	
Monday February 22	10:00am Inside Curtin	00 M
		30 Mins
Monday February 22	7:30pm	
	University Music Program	30 Mins
Tuesday Fahryany 00	0.00em 11.20em 0.20em and 0.00em	
Tuesday February 23	9:00am, 11:30am, 2:30pm and 9:00pm Keep Australia Beautiful Awards 2016	20 Min -
	Neep Australia Deautiful Awards 2010	30 Mins
Tuesday February 23	5:00pm	
	Top of Down Under	30 Mins
Tuesday Eshruany 22	Ei20nm and 7:20nm	
Tuesday February 23	5:30pm and 7:30pm Inside Curtin	20 Mino
		30 Mins
Tuesday February 23	6:00pm and 8:00pm	
	Sightsee TV	30 Mins
Tuesday February 23	7:00pm	
Incondy Leningly 22	Top of Down Under	30 Mins
	. op of born ondor	30 MINS
Page 9 of 12		



### February 2016

Wednesday February 24	9:00am, 11:30am, 2:30pm and 9:00pm	
	Keep Australia Beautiful Awards 2016	30 Mins
Wednesday February 24	10:00am	
	Inside Curtin	30 Mins
Wednesday February 24	4:30pm	
	University Music Program	30 Mins
Wednesday February 24	6:00pm	
	Charlie's Kitchen	30 Mins
		00 11113
Wednesday February 24	6:30pm	
	Woodworking Masterclass	30 Mins
Wednesday February 24	7:00pm	
	The Garden Guru's	30 Mins
Wednesday February 94	7.20	
Wednesday February 24	7:30pm Inside Art	20 Min -
	inside Ait	30 Mins
Wednesday February 24	8:00pm	
	Destination WA	30 Mins
Wednesday February 04	0-20	
Wednesday February 24	8:30pm Sweet & Sour	20.14
	Sweel & Soul	30 Mins
Thursday February 25	9:00am, 2:30pm and 9:00pm	
	Keep Australia Beautiful Awards 2016	30 Mins
Thursday February 25	10:30am	
	Charlie's Kitchen	30 Mins
Thursday February 25	11:00am	
	Woodworking Masterclass	30 Mins
Thursday February 25	11:30am	
	The Garden Guru's	30 Mins
Thursday February 25	12:00pm	
mulsuay rebluary 25	Inside Art.	30 Mins
		50 Mills
Thursday February 25	12:30pm	
	Destination WA	30 Mins
Thursday February 25	1:00pm	
······································	Sweet & Sour	30 Mins
Thursday February 25	5:00pm and 7:00pm	
	Top of Down Under	30 Mins
Thursday February 25	5:30pm and 7:30pm	
	Inside Curtin	30 Mins
Thursday February 25	6:00pm and 8:00pm	
	Sightsee TV	30 Mins
Thursday February 25	8:30pm	
	University Music Program	30 Mins
	0.00	-
Friday February 26	9:00am, 11:30am and 9:00pm Keep Australia Beautiful Awards 2016	
	ncep Ausualia Deauulul Awalus 2010	30 Mins
Dago 10 of 12		



### February 2016

Friday February 26	10:00am	
	Inside Curtin	30 Mins
Friday February 26	1:30pm	
Filliay rebluary 20	University Music Program	30 Mins
		50 Willis
Friday February 26	2:30pm	
	Sweet & Sour	30 Mins
Friday February 26	3:00pm	
	Woodworking Masterclass	30 Mins
Friday February 26	3:30pm The Garden Guru's	00.14
	The daruen duru s	30 Mins
Friday February 26	4:00pm	
	Inside Art	30 Mins
Friday February 26	4:30pm	
Thuay i coluary 20	Destination WA	30 Mins
		SO MINS
Friday February 26	5:00pm	
	Charlie's Kitchen	30 Mins
Saturday February 27	9:00am, 11:30am, 2:30pm and 9:00pm	
<b>,,</b>	Keep Australia Beautiful Awards 2016	30 Mins
Saturday February 27	10:00am and 12:00pm	
	Top of Down Under	30 Mins
Saturday February 27	10:30am and 12:30pm	
	Inside Curtin	30 Mins
Saturday February 27	11:00am and 1:00pm	
	Sightsee TV	30 Mins
Saturday February 27	6:00pm Charlie's Kitchen	
	Chanle's Kitchen	30 Mins
Saturday February 27	6:30pm	
	Woodworking Masterclass	30 Mins
Saturday February 27	7:00pm	
Saturuay i coruary 27	The Garden Guru's	30 Mins
		50 101113
Saturday February 27	7:30pm	
	Inside Art	30 Mins
Saturday February 27	8:00pm	
,,	Destination WA	30 Mins
Saturday February 27	8:30pm Sweet & Sour	
	Sweet & Soul	30 Mins
Sunday February 28	9:00am, 11:30am, 2:30pm and 9:00pm	
	Keep Australia Beautiful Awards 2016	30 Mins
Sunday February 28	12:00pm	
Junuay I Chiudiy 20	Charlie's Kitchen	30 Mins
		50 WIIIS



#### February 2016

Sunday February 28	12:30pm	
	Woodworking Masterclass	30 Mins
Sunday February 28	1:00pm	
	The Garden Guru's	30 Mins
Sunday February 28	1:30pm	
	Inside Art	30 Mins
Sunday February 28	2:00pm	
	Destination WA	30 Mins
Sunday February 28	5:00pm and 7:00pm	
	Top of Down Under	30 Mins
Sunday February 28	5:30pm and 7:30pm	
	Inside Curtin	30 Mins
Sunday February 28	6:00pm and 8:00pm	
	Sightsee TV	30 Mins
Sunday February 28	8:30pm	
	University Music Program	30 Mins
Monday February 29	7:30pm	
	University Music Program	30 Mins
Monday February 29	8:00pm	
	TAFE Western	60 Mins