

westlink PROGRAM GUIDE FULL

April 2016

Chadiala Vitahan	
Charlie's Kitchen Everyday people (and some stars) are invited to cook their delicious home-style meals.	30 Mins
Celebrate WA – Inspirational Western Australians	JO WIIIIS
Western Australians are proud of the great State they live in. Each year WA celebrates the achievement and contribution of extraordinary individuals through the Western Australian of the Year Awards. Join Peter Holland in conversation with inspirational Western Australians as they talk about winning their award and living and giving in WA. Episode 1 April 4-10 Featuring Peter Klinken, Chief Scientist of WA; Professor Max Kamien, a doctor with a long involvement in rural & remote medicine;	30 Mins
Ros Worthington a well-known charity campaigner and philanthropist. Episode 2 April 11-17	
Robert Isaacs, Western Australian of the Year 2015; Jaime Philips, Community consultant with regional & indigenous communities.; Graeme Henderson, Marine Archeologist who designed the Fremantle Maritime Museum. Episode 3 April 18-25	
With Hendy Cowan, former Deputy Premier of WA and now Chancellor of Edith Cowan University; Curtis Taylor, Young Martu leader and emerging film maker; Christian de Vietri, a well-travelled West Australian artist who designed the entry statement sculpture at Elizabeth Quay; Justin Langer, former test cricket and now coach of the WACA Sheffield Shield, One Day & T20 teams.	
Cover to Cover	
A monthly program from writingWA. Meet West Australian Authors as they discuss their latest books with host Meri Fatin. This month meet Portland Jones who will talk about her new novel "Seeing the Elephant" and Lee Battersby will join Meri to discuss his latest payel (Magrit). This illustrated payel for young adults and adults is a wonderfully strong out paignest tale about according	
his latest novel 'Magrit'. This illustrated novel for young adults and adults is a wonderfully strange yet poignant tale about accepting the truth about oneself.	30 Mins
Destination WA This lifestyle show covers anything from travel, food, festivals, events, concerts, sporting events and a celebration of our unique	
Western Australian way of life. The Garden Gurus	30 Mins
Join the Gurus team as they give tips on feeding your plants to get best growth, introduce some new plant varieties and give tips on	
growing veggies, amazing gardens and stunning plants. Heritage Festival 2016	30 Mins
The National Trust of Australia (WA) presents an information program on this annual festival, featuring an expert panel and music	
performances that form part of the festival.	30 Mins
A program that looks at art from the artist's perspective. InsideArt is written and presented by Michel Lawrence who speaks with gallery directors, curators, administrators and the people who make art happen. Inside Curtin	30 Mins
Go behind the scenes at one of Australia's most exciting universities. Discover the amazing things taking place that reach out beyond	
the Curtin campus and into the lives of people across every part of Australia and beyond.	30 Mins
Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia	
2016 Conference Highlights Join the Minister for Regional Development; Lands; Minister Assisting the Minister for State Development, Hon Terry Redman MLA, and the Minister for Water; Sport and Recreation; Forestry, Hon Mia Davies MLA together with industry leaders to showcase and	
discuss initiatives to facilitate economic, business and social development in the Western Australian Rangelands. The Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia Conference 2016 will deliver information about the	
Rangelands and explore how new initiatives and proposed legislative reform can generate fresh discussion and ideas to unlock the potential of this great asset of the State of Western Australia and the nation.	30 Mins
Sightsee TV	
A travel show uncovering the stories behind towns all over Australia, looking at their history and showcasing their beauty. Produced by young and inspirational film-makers, they take the road less travelled, visiting breathtaking natural locations and undiscovered tourist attractions. They will not only inspire you to get out and discover this great country of ours, but also motivate those in regional	
Western Australia to look at the history and attractions of their area and share their local stories with others. Sweet & Sour	30 Mins
A weekly community adult orientated panel talk show available on Westlink.	30 Mins
TAFE Western A series that shows you how to get your business online with tips and tools including working remotely.	
More information at www.tafewestern.edu.au/studying-at-tafe/virtual-advisor-program/program-details Topic 5: Online Storage (The Cloud)	
Topic 6: Communicating Online & Working Remotely Top of Down Under	30 Mins
Top of Down Under is a travel adventure TV series hosted by Penny Wells who encourages others to embrace the outback. Her zest for everything outdoors finds her amongst the ancient coastlines and remote mountain ranges that Australia has to offer.	30 Mins
WHFS - Rural In Reach Program - Shimmy & Shake The first 2016 Rural in Reach broadcast will explore some Australian health myths & facts as well as basic skills of keeping mobile.	
Presenter Tanja Luck (Health & Well-being Officer, WHFS) will also introduce the ancient art of belly dancing as a fun safe way of	30 Min





April 2016

Released 9 March 2016

exercising. Please feel free to bring along a sarong or shimmy belt. Suitable for women of all ages. Please register interest with your local CRC.

Woodworking Masterclass

Steve has been a Woodworker/Fine Furniture Maker for over 30 years. He covers many aspects of Woodwork and Fine Furniture Making and DIY projects including Tips, Tricks and other Woodworking Techniques.

30 Mins





April 2016

Friday April 1	8:00am	
	TAFE Western	60 Mins
Friday April 1	2:30pm	
riiuay Apili 1	Sweet & Sour	20 Mino
	Sweet & Jour	30 Mins
Friday April 1	3:00pm	
	Woodworking Masterclass	30 Mins
Friday April 1	3:30pm The Garden Gurus	20.111
	The datuen durus	30 Mins
Friday April 1	4:00pm	
• •	Inside Art	30 Mins
Friday April 1	4:30pm	
	Destination WA	30 Mins
Friday April 1	5:00pm	
Tilday April 2	Charlie's Kitchen	30 Mins
		oo miiis
Saturday April 2	9:00am	
	TAFE Western	
	Topic 5: Online Storage (The Cloud)	30 Mins
Saturday April 2	10:00am and 12:00pm	
	Top of Down Under	30 Mins
Saturday April 2	6:00pm	
	Charlie's Kitchen	30 Mins
Saturday April 2	6:30pm	
	Woodworking Masterclass	30 Mins
		oo miiis
Saturday April 2	7:00pm	
	The Garden Gurus	30 Mins
Saturday April 2	7:30pm	
outurally ripin 2	Inside Art	30 Mins
		oo miiis
Saturday April 2	8:00pm	
	Destination WA	30 Mins
Saturday April 2	8:30pm	
Saturday April 2	Sweet & Sour	30 Mins
	onsot a soul	30 Willis
Sunday April 3	9:00am	
	TAFE Western	
	Topic 5: Online Storage (The Cloud)	30 Mins
Sunday April 3	12:00pm	
y - -	Charlie's Kitchen	30 Mins
Sunday April 3	12:30pm	
	Woodworking Masterclass	30 Mins
Sunday April 3	1:00pm	
Julius April 9	The Garden Gurus	30 Mins
		30 WIIIS
Sunday April 3	1:30pm	
	Inside Art	30 Mins
Cundou And 2	2i00nm	
Sunday April 3	2:00pm	





April 2016

	Destination WA	30 Mins
Sunday April 2	2:20nm and 6:20nm	
Sunday April 3	3:30pm and 6:30pm Sightsee TV	20 Mine
	oignade 14	30 Mins
Sunday April 3	5:00pm and 7:00pm	
	Top of Down Under	30 Mins
\$4 J 4 J) 4	0.00 0.00 1.7.00	
Monday April 4	9:30am, 2:00pm and 7:30pm Celebrate WA - Episode 1	
	Featuring Peter Klinken, Chief Scientist of WA; Professor Max Kamien, a doctor with a	
	long involvement in rural & remote medicine; Ros Worthington a well-known charity	
	campaigner and philanthropist.	30 Mins
Monday April 4	10:00am, 2:30pm and 8:30pm	
Monday April 4	Heritage Festival 2016	30 Mins
	Tionago i ocura no no	30 Willis
Monday April 4	10:30am, 3:00pm and 9:00pm	
	Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia	
	2016 Conference Highlights	30 Mins
Monday April 4	8:00pm	
, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,	TAFE Western	
	Topic 6: Communicating Online & Working Remotely	30 Mins
Tuesday April 5	9:30am, 2:00pm and 8:00pm	
ruesuay April 5	Celebrate WA - Episode 1	
	Featuring Peter Klinken, Chief Scientist of WA; Professor Max Kamien, a doctor with a	
	long involvement in rural & remote medicine; Ros Worthington a well-known charity	
	campaigner and philanthropist.	30 Mins
Tuesday April 5	10:00am, 2:30pm and 8:30pm	
racoual ripinio	Heritage Festival 2016	30 Mins
		00 1111113
Tuesday April 5	10:30am, 3:00pm and 9:00pm	
	Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia	20 Mins
	2016 Conference Highlights	30 Mins
Tuesday April 5	3:30pm and 6:30pm	
	Sightsee TV	30 Mins
T	4.00	
Tuesday April 5	4:00pm TAFE Western	
	Topic 6: Communicating Online & Working Remotely	30 Mins
	Topio of Communicating Chinic & Working Remotory	00 1111110
Tuesday April 5	5:00pm and 7:00pm	
	Top of Down Under	30 Mins
Tuesday April 5	5:30pm and 7:30pm	
. accord April C	Inside Curtin	30 Mins
		GO WIIIIS
Wednesday April 6	9:30am and 2:00pm	
	Celebrate WA - Episode 1	
	Featuring Peter Klinken, Chief Scientist of WA; Professor Max Kamien, a doctor with a long involvement in rural & remote medicine; Ros Worthington a well-known charity	
	campaigner and philanthropist.	30 Mins
		20
Wednesday April 6	10:00am, 2:30pm and 8:30pm	
	Heritage Festival 2016	30 Mins





April 2016

Wednesday April 6	10:30am and 5:00pm	
	TAFE Western	
	Topic 6: Communicating Online & Working Remotely	30 Mins
Wednesday April 6	11:00am	
weuliesuay Aprili 0	Inside Curtin	00.14
	iliside Carali	30 Mins
Wednesday April 6	3:00pm	
	Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia	
	2016 Conference Highlights	30 Mins
Wednesday April 6	6:00pm	
,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,	Charlie's Kitchen	30 Mins
		00 1111110
Wednesday April 6	6:30pm	
	Woodworking Masterclass	30 Mins
Wednesday April 6	7:00pm	
Wednesday April 0	The Garden Gurus	30 Mins
	The data of datas	30 IVIIIIS
Wednesday April 6	7:30pm	
	Inside Art	30 Mins
W-dd	0.00	
Wednesday April 6	8:00pm Cover to Cover	
	Portland Jones - 'Seeing the Elephant'	30 Mins
	1 ordana Jones - Seeing the Elephant	30 Willis
Wednesday April 6	9:00pm	
	Sweet & Sour	30 Mins
Thursday April 7	0:20am 2:00nm and 2:00nm	
Thursday April 7	9:30am, 2:00pm and 8:00pm Celebrate WA - Episode 1	
	Featuring Peter Klinken, Chief Scientist of WA; Professor Max Kamien, a doctor with a	
	long involvement in rural & remote medicine; Ros Worthington a well-known charity	
	campaigner and philanthropist.	30 Mins
Thursday April 7	10:00am, 2:30pm and 8:30pm	
muisuay Apini 1	Heritage Festival 2016	30 Mins
	Horitago i octival 2020	30 IVIIIIS
Thursday April 7	10:30am	
	Charlie's Kitchen	30 Mins
Thursday April 7	11:00am	
mursuay Apmi <i>i</i>	Woodworking Masterclass	20 Mina
	Woodworking masterolass	30 Mins
Thursday April 7	11:30am	
	The Garden Gurus	30 Mins
	40.00	
Thursday April 7	12:00pm	
	Inside Art	30 Mins
Thursday April 7	12:30pm	
. T	Cover to Cover	
	Portland Jones - 'Seeing the Elephant'	30 Mins
Thursday April 7	1:00nm	
Thursday April 7	1:00pm Sweet & Sour	00 14:
	Onegt & Juli	30 Mins
Thursday April 7	1:30pm	
	TAFE Western	
	Topic 6: Communicating Online & Working Remotely	30 Mins





April 2016

Thursday April 7	3:00pm and 9:00pm	
	Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia	
	2016 Conference Highlights	30 Mins
Thursday April 7	3:30pm and 6:30pm	
muioudy April 1	Sightsee TV	30 Mins
	3.g.1.000 1 1	30 WIIIIS
Thursday April 7	5:00pm and 7:00pm	
	Top of Down Under	30 Mins
Thursday April 7	5:20nm and 7:20nm	
Thursday April 7	5:30pm and 7:30pm Inside Curtin	20 Mins
	iliotac carati	30 Mins
Friday April 8	8:00am	
	TAFE Western	
	Topic 6: Communicating Online & Working Remotely	60 Mins
Friday April 8	9:30am, 2:00pm and 7:30pm	
Tilday April 0	Celebrate WA - Episode 1	
	Featuring Peter Klinken, Chief Scientist of WA; Professor Max Kamien, a doctor with a	
	long involvement in rural & remote medicine; Ros Worthington a well-known charity	
	campaigner and philanthropist.	30 Mins
Eridov April O	10:00am 0:20nm and 0:20nm	
Friday April 8	10:00am, 2:30pm and 8:30pm Heritage Festival 2016	00 Min.
	Helitage i estival 2010	30 Mins
Friday April 8	10:30am and 9:00pm	
	Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia	
	2016 Conference Hig <mark>hlights</mark>	30 Mins
Friday April 8	3:00pm	
Tiluay April 0	Woodworking Masterclass	30 Mins
	Trooding masteralas	30 Willis
Friday April 8	3:30pm	
	The Garden Gurus	30 Mins
Friday April 8	4:00nm	
гниау Арні о	4:00pm Inside Art	30 Mins
	mondo Art	30 WIIIS
Friday April 8	4:30pm	
	Cover to Cover	
	Portland Jones - 'Seeing the Elephant'	30 Mins
Friday April 8	5:00pm	
Thady April 0	Charlie's Kitchen	30 Mins
		30 Willis
Saturday April 9	9:00am	
	TAFE Western	
	Topic 6: Communicating Online & Working Remotely	30 Mins
Saturday April 9	9:30am and 2:00pm	
,	Celebrate WA - Episode 1	
	Featuring Peter Klinken, Chief Scientist of WA; Professor Max Kamien, a doctor with a	
	long involvement in rural & remote medicine; Ros Worthington a well-known charity	
	campaigner and philanthropist.	30 Mins
Saturday April 9	10:00am, 2:30pm and 8:30pm	
ousurauj ripili o	Heritage Festival 2016	30 Mins
	•	OO WIIIIS
Saturday April 9	10:30am and 12:00pm	
	Top of Down Under	30 Mins





westlink PROGRAM GUIDE FULL

April 2016

Saturday April 9	3:00pm	
• •	Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia	
	2016 Conference Highlights	30 Mins
Caturday April O	6:00pm	
Saturday April 9	Charlie's Kitchen	20 Min -
	Chaine 3 ratolien	30 Mins
Saturday April 9	6:30pm	
	Woodworking Masterclass	30 Mins
Saturday April 9	7:00pm	
	The Garden Gurus	30 Mins
Saturday April 9	7:30pm	
Catalian, Fp c	Inside Art	30 Mins
		oo miiis
Saturday April 9	8:00pm	
	Cover to Cover	
	Portland Jones - 'Seeing the Elephant'	30 Mins
Saturday April 9	9:00pm	
	Sweet & Sour	30 Mins
Sunday April 10	9:00am	
	TAFE Western	20 Min
	Topic 6: Communicating Online & Working Remotely	30 Mins
Sunday April 10	9:30am and 7:30pm	
	Celebrate WA - Episode 1	
	Featuring Peter Klinken, Chief Scientist of WA; Professor Max Kamien, a doctor with a	
	long involvement in rural & remote medicine; Ros Worthington a well-known charity	
	campaigner and philanthropist.	30 Mins
Sunday April 10	10:00am, 2:30pm and 8:30pm	
y - -	Heritage Festival 2016	30 Mins
Sunday April 10	10:30am, 3:00pm and 9:00pm	
	Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia	20 Mins
	2016 Conference Highlights	30 Mins
Sunday April 10	12:00pm	
	Charlie's Kitchen	30 Mins
Sunday April 10	12:30pm	
	Woodworking Masterclass	30 Mins
Sunday April 10	1:00pm	
	The Garden Gurus	30 Mins
		oo miiio
Sunday April 10	1:30pm	
	Inside Art	30 Mins
Sunday April 10	2:00pm	
Januay April 10	Cover to Cover	
	Portland Jones - 'Seeing the Elephant'	30 Mins
	- '	
Sunday April 10	3:30pm and 6:30pm	
	Sightsee TV	30 Mins
Sunday April 10	5:00pm and 7:00pm	
- aa.y	Top of Down Under	30 Mins
	,	JU MIIIIS





April 2016

Monday April 11	9:30am, 2:00pm and 7:30pm	
	Celebrate WA - Episode 2	
	Robert Isaacs, Western Australian of the Year 2015; Jaime Philips, Community	
	consultant with regional & indigenous communities; Graeme Henderson, Marine	
	Archeologist who designed the Fremantle Maritime Museum.	30 Mins
Manday Andl 44	40.00 0.00 0.00	
Monday April 11	10:00am, 2:30pm and 8:30pm	00.141
	Heritage Festival 2016	30 Mins
Monday April 11	10:30am, 3:00pm and 9:00pm	
	Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia	
	2016 Conference Highlights	30 Mins
- 1 4 1140		
Tuesday April 12	9:30am, 2:00pm and 8:00pm	
	Celebrate WA - Episode 2	
	Robert Isaacs, Western Australian of the Year 2015; Jaime Philips, Community consultant with regional & indigenous communities; Graeme Henderson, Marine	
	Archeologist who designed the Fremantle Maritime Museum.	30 Mins
	Archeologist will designed the Fremande Manthine Museum.	30 Millis
Tuesday April 12	10:00am, 2:30pm and 8:30pm	
	Heritage Festival 2016	30 Mins
Tuesday April 12	10:30am, 3:00pm and 9:00pm	
	Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia	
	2016 Conference Highlights	30 Mins
Tuesday April 12	3:30pm and 7:30pm	
racodaly April 22	Sightsee TV	30 Mins
	0.8.1833 11	30 Milis
Tuesday April 12	5:00pm and 7:00pm	
	Top of Down Under	30 Mins
Wednesday April 13	9:30am and 2:00pm	
	Celebrate WA - Episode 2	
	Robert Isaacs, Western Australian of the Year 2015; Jaime Philips, Community	
	consultant with regional & indigenous communities; Graeme Henderson, Marine	00 Min
	Archeologist who designed the Fremantle Maritime Museum.	30 Mins
Wednesday April 13	10:00am, 2:30pm and 8:30pm	
• •	Heritage Festival 2016	30 Mins
	·	
Wednesday April 13	10:30am and 3:00pm	
	Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia	
	2016 Conference Highlights	30 Mins
Wednesday April 13	6:00pm	
Trounosady April 10	Charlie's Kitchen	30 Mins
		30 Mills
Wednesday April 13	6:30pm	
	Woodworking Masterclass	30 Mins
Wednesday April 13	7:00pm	
	The Garden Gurus	30 Mins
Wednesday April 13	7:30pm	
Wednesday April 13	Inside Art	20.84:
	malus all	30 Mins
Wednesday April 13	8:00pm	
A . I	Destination WA	30 Mins
		GO WIIIIS
Wednesday April 13	9:00pm	
	Sweet & Sour	30 Mins





April 2016

Thomas days Amed) 4.4	0.00 0.00 0.00	
Thursday April 14	9:30am, 2:00pm and 8:00pm	
	Celebrate WA - Episode 2	
	Robert Isaacs, Western Australian of the Year 2015; Jaime Philips, Community	
	consultant with regional & indigenous communities; Graeme Henderson, Marine	
	Archeologist who designed the Fremantle Maritime Museum.	30 Mins
Thursday April 14	10:00am, 2:30pm and 8:30pm	
Illuisuay Apili 14	Heritage Festival 2016	20 Mine
	Helitage i estival 2010	30 Mins
Thursday April 14	10:30am	
	Charlie's Kitchen	30 Mins
		00
Thursday April 14	11:00am	
	Woodworking Masterclass	30 Mins
TI	44.00	
Thursday April 14	11:30am	
	The Garden Gurus	30 Mins
Thursday April 14	12:00pm	
πιαιουαγ Αμπι 14	Inside Art	20 Min
	HOIVO AIL	30 Mins
Thursday April 14	12:30pm	
	Destination WA	30 Mins
		00 1411113
Thursday April 14	1:00pm	
	Sweet & Sour	30 Mins
Thursday April 14	3:00pm and 9:00pm	
	Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia	
	2016 Conference Highlights	30 Mins
Thursday April 14	3:30pm and 6:30pm	
maioaay / pm 2 1	Sightsee TV	30 Mins
	0.9.1000 11	30 WIIIIS
Thursday April 14	5:00pm and 7:00pm	
	Top of Down Under	30 Mins
Friday April 15	9:30am, 2:00pm and 7:30pm	
	Celebrate WA - Episode 2	
	Robert Isaacs, Western Australian of the Year 2015; Jaime Philips, Community	
	consultant with regional & indigenous communities; Graeme Henderson, Marine	
	Archeologist who designed the Fremantle Maritime Museum.	30 Mins
Friday April 15	10:00am, 2:30pm and 8:30pm	
. Jaay rapin 40	Heritage Festival 2016	30 Mins
		JU WIIIIS
Friday April 15	10:30am and 9:00pm	
	Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia	
	2016 Conference Highlights	30 Mins
Friday April 15	2:00nm	
riluay April 10	3:00pm Woodworking Masterclass	00.14
	Mondaniving Masterdass	30 Mins
Friday April 15	3:30pm	
anny again as	The Garden Gurus	30 Mins
		JU WIIIIS
Friday April 15	4:00pm	
	Inside Art	30 Mins
Friday April 15	4:30pm	
	Destination WA	30 Mins





April 2016

Charlie's Kitchen 30 Mins Saturday April 16 9:30am and 2:00pm Colebrate WA - Episode 2 Robert Baacs, Nextern Australian of the Year 2015; Jaime Philips, Community consultant with regional & indigenous communities, Graeme Henderson, Marine Archeologist who designed the Fremantle Maritime Museum. 30 Mins Saturday April 16 10:30am, 2:30pm and 8:30pm Heritage Festival 2016 Saturday April 16 30 Mins Saturday April 16 6:30pm Charlie's Kitchen 30 Mins Saturday April 16 6:30pm Woodworking Masterclass 30 Mins Saturday April 16 7:30pm Inside Art 30 Mins Saturday April 16 7:30pm Inside Art 30 Mins Saturday April 16 8:30pm Destination WA 30 Mins Saturday April 16 7:30pm Inside Art 30 Mins Saturday April 16 8:30pm Destination WA 30 Mins Saturday April 16 8:30pm Colebrate WA - Episode 2 Robert Basacs, Western Australia of the Year 2015; Jaime Philips, Community consultant with regional & indigenous communities, Graeme Henderson, Marine Archeologist who designed the Fremantle Maritime Museum. Sunday April 17 10:30am, 2:30pm and 9:30pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 20 Mins Sunday April 17 10:30am, 2:30pm and 9:00pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 20 Mins Sunday April 17 10:30am, 3:00pm and 9:00pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 20 Mins Sunday April 17 10:30am, 3:00pm and 9:00pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 20 Mins Sunday April 17 10:30am, 3:00pm and 9:00pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 20 Mins Sunday April 17 10:30pm The Garden Gutus 30 Mins Sunday April 17 1:30pm Inside Art 30 Mins	Friday April 15	5:00pm	
Saturday April 16 9:30am and 2:00pm Celebrate WA - Episode 2 Robert Isaacs, Western Australian of the Year 2015; Jaime Philips, Community consultant with regional & indigenous communities: Graeme Henderson, Marine Archeologist who designed the Fremantle Maritime Museum. 30 Mins Saturday April 16 10:00am, 2:30pm and 8:30pm Heritage Festival 2016 30 Johns Saturday April 16 3:00pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights 30 Mins Saturday April 16 6:00pm Charlie's Kitchen 30 Mins Saturday April 16 6:00pm Charlie's Kitchen 30 Mins Saturday April 16 7:00pm The Garden Gurus Saturday April 16 7:00pm The Garden Gurus Saturday April 16 7:00pm The Garden Gurus Saturday April 16 Saturday April 16 30 Johns Saturday April 16 7:00pm The Garden Gurus Saturday April 16 Saturday April 16 30 Johns Saturday April 17 9:30am and 7:30pm Destination WA 30 Mins Saturday April 17 9:30am and 7:30pm Celebrate WA - Episode 2 Robert Isaacs, Western Australian of the Year 2015; Jaime Philips, Community consultant with regional & Indigenous communities; Graeme Henderson, Marine Archeologist who designed the Fremantle Maritime Museum. Sunday April 17 10:00am, 2:30pm and 8:30pm Heritage Festival 2016 Charlie's Kitchen 30 Mins Sunday April 17 10:00pm The Garden Gurus 30 Mins Sunday April 17 10:00pm The Garden Gurus 30 Mins	Tiluay April 13	•	20 Mine
Celebrate WA - Episode 2 Robert Isaacs, Western Australian of the Year 2015; Jaime Philips, Community consultant with regional & indigenous communities: Graeme Henderson, Marine Archeologist who designed the Fremantie Maritime Museum. 30 Mins Saturday April 16 10:00am, 230pm and 8:30pm Heritage Festival 2016 30 Down Under Top of D			30 Millis
Robert Isaacs, Western Australian of the Year 2015, Jaime Philips, Community consultant with regional kindigenous communities; Graeme thenderson, Marine Archeologist who designed the Fremantle Maritime Museum. Saturday April 16 10:30am and 12:00pm Top of Down Under 30 Mins Saturday April 16 20:00pm Top of Down Under 30 Mins Saturday April 16 3:00pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights 30 Mins Saturday April 16 6:00pm Charlie's Kitchen 30 Mins Saturday April 16 6:00pm Top of Down Under 30 Mins Saturday April 16 7:00pm The Garden Gurus 30 Mins Saturday April 16 7:00pm The Garden Gurus 30 Mins Saturday April 16 7:00pm Inside Art 30 Mins Saturday April 16 7:00pm Inside Art 30 Mins Saturday April 16 8:00pm Destination WA 30 Mins Saturday April 16 8:00pm Destination WA 30 Mins Saturday April 17 9:30am and 7:30pm Celebrate WA - Episode 2 Robert Isaacs, Western Australian of the Year 2015; Jaime Philips, Community consultant with regional & Indigenous communities; Graeme Henderson, Marine Archeologist who designed the Fremantle Maritime Museum. Sunday April 17 10:00am, 2:30pm and 8:30pm Heritage Frestival 2016 30 Mins Sunday April 17 10:30am, 3:00pm and 9:00pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights 30 Mins Sunday April 17 12:30pm Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 12:30pm Roder Gerenal Maritime Museum. 30 Mins Sunday April 17 10:00pm The Garden Gurus 30 Mins Sunday April 17 10:00pm The Garden Gurus 30 Mins	Saturday April 16		
consultant with regional & indigenous communities; Graeme Henderson, Marine Archeologist who designed the Fremantle Maritime Museum. Saturday April 16 10:00am, 2:30pm and 3:30pm Heritage Festival 2016 30 Mins Saturday April 16 10:30am and 12:00pm Top of Down Under 30 Mins Saturday April 16 3:00pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights 30 Mins Saturday April 16 6:00pm Charile's Kitchen 30 Mins Saturday April 16 6:30pm Charile's Kitchen 30 Mins Saturday April 16 7:00pm The Garden Gurus 30 Mins Saturday April 16 7:30pm Inside Art 30 Mins Saturday April 16 7:30pm Destination WA 30 Mins Saturday April 16 7:30pm Saturday April 16 7:30pm Destination WA 30 Mins Saturday April 16 7:30pm Destination WA 30 Mins Saturday April 16 8:00pm Sweet & Sour 30 Mins Saturday April 16 9:00pm Sweet & Sour 30 Mins Sunday April 17 9:30am and 7:30pm Celebrate WA - Episode 2 Robert Isaacs, Western Australian of the Year 2015, Jaime Philips, Community consultant with regional & indigenous communities; Graeme Henderson, Marine Archeologist who designed the Fremantle Maritime Museum. Sunday April 17 10:00am, 2:30pm and 8:30pm Heritage Festival 2016 Sunday April 17 10:30am, 3:00pm and 9:00pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights Sunday April 17 12:30pm Charlie's Kitchen 30 Mins Sunday April 17 12:30pm Charlie's Kitchen 30 Mins Sunday April 17 12:30pm The Garden Gurus 30 Mins Sunday April 17 1:00pm The Garden Gurus 30 Mins Sunday April 17 1:00pm The Garden Gurus 30 Mins		·	
Accheologist who designed the Fremantle Maritime Museum. 30 Mins			
Saturday April 16			
Saturday April 16 10:30 am and 12:00 pm Top of Down Under 30 Mins Saturday April 16 3:00 pm Rangelandis: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights 30 Mins Saturday April 16 6:00 pm Charlie's Kitchen 30 Mins Saturday April 16 6:30 pm Woodworking Masterclass 30 Mins Saturday April 16 7:00 pm The Garden Gurus 30 Mins Saturday April 16 7:30 pm Inside Art 30 pm Inside Art 30 Mins Saturday April 16 8:00 pm Destination WA 30 Mins Saturday April 16 8:00 pm Destination WA 30 Mins Saturday April 16 9:00 pm Sweet & Sour 30 Mins Sunday April 17 3:30 am and 7:30 pm Wood Wasterclass 30 Mins Sunday April 17 10:30 am and 7:30 pm Version Australian of the Year 2015; Jaime Philips, Community consultant with regional & indigenous communities; Graeme Henderson, Marine Archeologist who designed the Fremantie Maritime Museum. 30 Mins Sunday April 17 10:30 am, 3:00 pm and 9:00 pm Rangelandis: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights 30 Mins Sunday April 17 12:00 pm Charlie's Kitchen 30 Mins Sunday April 17 12:00 pm Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 12:00 pm Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 12:00 pm Rangelandis: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights 30 Mins Sunday April 17 12:00 pm Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 12:00 pm The Garden Gurus 30 Mins Sunday April 17 1:00 pm The Garden Gurus 30 Mins		Archeologist who designed the Fremantle Maritime Museum.	30 Mins
Saturday April 16 10:30 am and 12:00 pm Top of Down Under 30 Mins Saturday April 16 3:00 pm Rangelandis: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights 30 Mins Saturday April 16 6:00 pm Charlie's Kitchen 30 Mins Saturday April 16 6:30 pm Woodworking Masterclass 30 Mins Saturday April 16 7:00 pm The Garden Gurus 30 Mins Saturday April 16 7:30 pm Inside Art 30 pm Inside Art 30 Mins Saturday April 16 8:00 pm Destination WA 30 Mins Saturday April 16 8:00 pm Destination WA 30 Mins Saturday April 16 9:00 pm Sweet & Sour 30 Mins Sunday April 17 3:30 am and 7:30 pm Wood Wasterclass 30 Mins Sunday April 17 10:30 am and 7:30 pm Version Australian of the Year 2015; Jaime Philips, Community consultant with regional & indigenous communities; Graeme Henderson, Marine Archeologist who designed the Fremantie Maritime Museum. 30 Mins Sunday April 17 10:30 am, 3:00 pm and 9:00 pm Rangelandis: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights 30 Mins Sunday April 17 12:00 pm Charlie's Kitchen 30 Mins Sunday April 17 12:00 pm Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 12:00 pm Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 12:00 pm Rangelandis: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights 30 Mins Sunday April 17 12:00 pm Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 12:00 pm The Garden Gurus 30 Mins Sunday April 17 1:00 pm The Garden Gurus 30 Mins	Saturday April 16	10:00am 2:30nm and 8:30nm	
Saturday April 16	Outurally April 10		20 Mine
Saturday April 16 Saturday April 17 Sweet & Sour Saturday April 17 Saturday April 18 Saturday April 19 Saturday April 19 Saturday April 19			30 WIIIIS
Saturday April 16	Saturday April 16	10:30am and 12:00pm	
Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights Saturday April 16 6:00pm Charlie's Kitchen 30 Mins Saturday April 16 6:30pm Woodworking Masterclass 30 Mins Saturday April 16 7:00pm The Garden Gurus 30 Mins Saturday April 16 7:30pm Inside Art 30 Mins Saturday April 16 8:00pm Destination WA 30 Mins Saturday April 16 9:00pm Sweet & Sour 30 Mins Saturday April 17 9:30am and 7:30pm Celebrate WA - Episode 2 Robert Issaes, Western Australian of the Year 2015; Jaime Philips, Community consultant with regional & indigenous communities; Graeme Henderson, Marine Archeologist who designed the Fremantile Maritime Museum. 30 Mins Sunday April 17 10:00am, 2:30pm and 9:00pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights Sunday April 17 12:00pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 30 Mins Sunday April 17 12:00pm Charlie's Kitchen 30 Mins Sunday April 17 10:00am, 2:30pm and 9:00pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights Sunday April 17 12:00pm Charlie's Kitchen 30 Mins Sunday April 17 10:00am, 30 Mins Sunday April 17 10:00pm The Garden Gurus 30 Mins		Top of Down Under	30 Mins
Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights Saturday April 16 6:00pm Charlie's Kitchen 30 Mins Saturday April 16 6:30pm Woodworking Masterclass 30 Mins Saturday April 16 7:00pm The Garden Gurus 30 Mins Saturday April 16 7:30pm Inside Art 30 Mins Saturday April 16 8:00pm Destination WA 30 Mins Saturday April 16 9:00pm Sweet & Sour 30 Mins Saturday April 17 9:30am and 7:30pm Celebrate WA - Episode 2 Robert Issaes, Western Australian of the Year 2015; Jaime Philips, Community consultant with regional & indigenous communities; Graeme Henderson, Marine Archeologist who designed the Fremantile Maritime Museum. 30 Mins Sunday April 17 10:00am, 2:30pm and 9:00pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights Sunday April 17 12:00pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 30 Mins Sunday April 17 12:00pm Charlie's Kitchen 30 Mins Sunday April 17 10:00am, 2:30pm and 9:00pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights Sunday April 17 12:00pm Charlie's Kitchen 30 Mins Sunday April 17 10:00am, 30 Mins Sunday April 17 10:00pm The Garden Gurus 30 Mins			
Saturday April 16 Charlie's Kitchen Charlie's Charli	Saturday April 16		
Saturday April 16 6:00 pm Charlie's Kitchen 30 Mins		· · · · · · · · · · · · · · · · · · ·	00.14
Saturday April 16 6:30 pm Woodworking Masterclass 30 Mins Saturday April 16 7:00 pm The Garden Gurus 30 Mins Saturday April 16 8:00 pm Destination WA 30 Mins Saturday April 16 8:00 pm Destination WA 30 Mins Saturday April 16 9:00 pm Sweet & Sour 30 Mins Saturday April 17 9:30 pm Celebrate WA - Episode 2 Robert Isaacs, Westem Australian of the Year 2015; Jaime Philips, Community consultant with regional & indigenous communities: Graeme Henderson, Marine Archeologist who designed the Fremantle Maritime Museum. Sunday April 17 10:00 am, 2:30 pm and 8:30 pm Heritage Festival 2016 30 Mins Sunday April 17 10:30 am, 3:00 pm and 9:00 pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Westem Australia 2016 Conference Highlights Sunday April 17 12:00 pm Charlie's Kitchen 30 Mins Sunday April 17 12:30 pm Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 12:30 pm Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 1:00 pm The Garden Gurus 30 Mins		2016 Conference Highlights	30 Mins
Saturday April 16 6:30 pm Woodworking Masterclass 30 Mins Saturday April 16 7:00 pm The Garden Gurus 30 Mins Saturday April 16 8:00 pm Destination WA 30 Mins Saturday April 16 8:00 pm Destination WA 30 Mins Saturday April 16 9:00 pm Sweet & Sour 30 Mins Saturday April 17 9:30 pm Celebrate WA - Episode 2 Robert Isaacs, Westem Australian of the Year 2015; Jaime Philips, Community consultant with regional & indigenous communities: Graeme Henderson, Marine Archeologist who designed the Fremantle Maritime Museum. Sunday April 17 10:00 am, 2:30 pm and 8:30 pm Heritage Festival 2016 30 Mins Sunday April 17 10:30 am, 3:00 pm and 9:00 pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Westem Australia 2016 Conference Highlights Sunday April 17 12:00 pm Charlie's Kitchen 30 Mins Sunday April 17 12:30 pm Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 12:30 pm Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 1:00 pm The Garden Gurus 30 Mins	Saturday April 16	6:00pm	
Saturday April 16 6:30 pm Woodworking Masterclass 30 Mins Saturday April 16 7:00 pm The Garden Gurus 30 Mins Saturday April 16 7:30 pm Inside Art 30 Mins Saturday April 16 8:00 pm Destination WA 30 Mins Saturday April 16 9:00 pm Sweet & Sour 30 Mins Sunday April 17 9:30 pm and 7:30 pm Celebrate WA - Episode 2 Robert Isaacs, Western Australian of the Year 2015; Jaime Philips, Community consultant with regional & indigenous communities; Graeme Henderson, Marine Archeologist who designed the Fremantle Maritime Museum. 30 Mins Sunday April 17 10:00 am, 2:30 pm and 8:30 pm Heritage Festival 2016 30 Mins Sunday April 17 10:30 am, 3:00 pm and 9:00 pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights 30 Mins Sunday April 17 12:30 pm Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 12:30 pm Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 1:00 pm The Garden Gurus 30 Mins	, . ,	·	30 Mins
Saturday April 16 7:00pm The Garden Gurus 30 Mins Saturday April 16 7:30pm Inside Art 30 Mins Saturday April 16 8:00pm Destination WA 30 Mins Saturday April 16 9:00pm Sweet & Sour 30 Mins Sunday April 17 29:30am and 7:30pm Colebrate WA - Episode 2 Robert Isaacs, Western Australian of the Year 2015; Jaime Philips, Community consultant with regional & indigenous communities; Graeme Henderson, Marine Archeologist who designed the Fremantle Maritime Museum. 30 Mins Sunday April 17 10:00am, 2:30pm and 8:30pm Heritage Festival 2016 30 Mins Sunday April 17 10:30am, 3:00pm and 9:00pm Rangelands; Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights 30 Mins Sunday April 17 12:30pm Charile's Kitchen 30 Mins Sunday April 17 12:30pm Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 1:00pm The Garden Gurus 30 Mins			00 Willis
Saturday April 16 7:00 pm The Garden Gurus 30 Mins Saturday April 16 7:30 pm Inside Art 30 Mins Saturday April 16 8:00 pm Destination WA 30 Mins Saturday April 16 9:00 pm Sweet & Sour 30 Mins Sunday April 17 9:30 am and 7:30 pm Celebrate WA - Episode 2 Robert Isaacs, Western Australian of the Year 2015; Jaime Philips, Community consultant with regional & indigenous communities; Graeme Henderson, Marine Archeologist who designed the Fremantle Maritime Museum. Sunday April 17 10:00 am, 2:30 pm and 8:30 pm Heritage Festival 2016 30 Mins Sunday April 17 10:30 am, 3:00 pm and 9:00 pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights Sunday April 17 12:00 pm Charlie's Kitchen 30 Mins Sunday April 17 12:30 pm Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 1:00 pm The Garden Gurus 30 Mins Sunday April 17 1:00 pm The Garden Gurus 30 Mins	Saturday April 16		
The Garden Gurus Saturday April 16 7:30 pm Inside Art 30 Mins Saturday April 16 8:00 pm Destination WA 30 Mins Saturday April 16 9:00 pm Sweet & Sour 30 Mins Sunday April 17 9:30 am and 7:30 pm Celebrate WA - Episode 2 Robert Isaacs, Western Australian of the Year 2015; Jaime Philips, Community consultant with regional & indigenous communities; Graeme Henderson, Marine Archeologist who designed the Fremantle Maritime Museum. 30 Mins Sunday April 17 10:00 am, 2:30 pm and 8:30 pm Heritage Festival 2016 Sunday April 17 10:30 am, 3:00 pm and 9:00 pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights Sunday April 17 12:00 pm Charile's Kitchen 30 Mins Sunday April 17 12:30 pm Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 1:00 pm The Garden Gurus 30 Mins		Woodworking Masterclass	30 Mins
The Garden Gurus Saturday April 16 7:30 pm Inside Art 30 Mins Saturday April 16 8:00 pm Destination WA 30 Mins Saturday April 16 9:00 pm Sweet & Sour 30 Mins Sunday April 17 9:30 am and 7:30 pm Celebrate WA - Episode 2 Robert Isaacs, Western Australian of the Year 2015; Jaime Philips, Community consultant with regional & indigenous communities; Graeme Henderson, Marine Archeologist who designed the Fremantle Maritime Museum. 30 Mins Sunday April 17 10:00 am, 2:30 pm and 8:30 pm Heritage Festival 2016 Sunday April 17 10:30 am, 3:00 pm and 9:00 pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights Sunday April 17 12:00 pm Charile's Kitchen 30 Mins Sunday April 17 12:30 pm Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 1:00 pm The Garden Gurus 30 Mins	0 1 1 1 11 40		
Saturday April 16 T30pm	Saturday April 16	• · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·	
Saturday April 16 Saturday April 16 Saturday April 16 Saturday April 16 Sunday April 17 Sunday April 18 Sunday		The Garden Gurus	30 Mins
Saturday April 16 Saturday April 16 Saturday April 16 Saturday April 16 Sunday April 17 Sunday April 18 Sunday	Saturday April 16	7:30nm	
Saturday April 16 8:00 pm Destination WA 30 Mins Saturday April 16 9:00 pm Sweet & Sour 30 Mins Sunday April 17 9:30 am and 7:30 pm Celebrate WA - Episode 2 Robert Isaacs, Western Australian of the Year 2015; Jaime Philips, Community consultant with regional & indigenous communities; Graeme Henderson, Marine Archeologist who designed the Fremantle Maritime Museum. 30 Mins Sunday April 17 10:00 am, 2:30 pm and 8:30 pm Heritage Festival 2016 30 Mins Sunday April 17 10:30 am, 3:00 pm and 9:00 pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights 30 Mins Sunday April 17 12:00 pm Charlie's Kitchen 30 Mins Sunday April 17 12:30 pm Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 1:00 pm The Garden Gurus 30 Mins	Odturudy April 10	•	20 Mino
Saturday April 16 Sevet & Sour Sweet & Sour Sunday April 17		more / mc	30 IVIIIIS
Saturday April 16 9:00 pm Sweet & Sour 30 Mins Sunday April 17 9:30 am and 7:30 pm Celebrate WA - Episode 2 Robert Isaacs, Western Australian of the Year 2015; Jaime Philips, Community consultant with regional & indigenous communities; Graeme Henderson, Marine Archeologist who designed the Fremantle Maritime Museum. 30 Mins Sunday April 17 10:00 am, 2:30 pm and 8:30 pm Heritage Festival 2016 30 Mins Sunday April 17 10:30 am, 3:00 pm and 9:00 pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights 30 Mins Sunday April 17 12:00 pm Charlie's Kitchen 30 Mins Sunday April 17 12:30 pm Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 1:00 pm The Garden Gurus 30 Mins	Saturday April 16	8:00pm	
Sweet & Sour 30 Mins Sunday April 17 9:30am and 7:30pm Celebrate WA - Episode 2 Robert Isaacs, Western Australian of the Year 2015; Jaime Philips, Community consultant with regional & indigenous communities; Graeme Henderson, Marine Archeologist who designed the Fremantle Maritime Museum. 30 Mins Sunday April 17 10:00am, 2:30pm and 8:30pm Heritage Festival 2016 30 Mins Sunday April 17 10:30am, 3:00pm and 9:00pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights 30 Mins Sunday April 17 12:00pm Charlie's Kitchen 30 Mins Sunday April 17 1:2:30pm Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 1:00pm The Garden Gurus 30 Mins		Destination WA	30 Mins
Sweet & Sour 30 Mins Sunday April 17 9:30am and 7:30pm Celebrate WA - Episode 2 Robert Isaacs, Western Australian of the Year 2015; Jaime Philips, Community consultant with regional & indigenous communities; Graeme Henderson, Marine Archeologist who designed the Fremantle Maritime Museum. 30 Mins Sunday April 17 10:00am, 2:30pm and 8:30pm Heritage Festival 2016 30 Mins Sunday April 17 10:30am, 3:00pm and 9:00pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights 30 Mins Sunday April 17 12:00pm Charlie's Kitchen 30 Mins Sunday April 17 1:2:30pm Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 1:00pm The Garden Gurus 30 Mins			
Sunday April 17 9:30am and 7:30pm Celebrate WA - Episode 2 Robert Isaacs, Western Australian of the Year 2015; Jaime Philips, Community consultant with regional & indigenous communities; Graeme Henderson, Marine Archeologist who designed the Fremantle Maritime Museum. 30 Mins Sunday April 17 10:00am, 2:30pm and 8:30pm Heritage Festival 2016 30 Mins Sunday April 17 10:30am, 3:00pm and 9:00pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights 30 Mins Sunday April 17 12:00pm Charile's Kitchen 30 Mins Sunday April 17 12:30pm Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 1:00pm The Garden Gurus 30 Mins	Saturday April 16	•	
Celebrate WA - Episode 2 Robert Isaacs, Western Australian of the Year 2015; Jaime Philips, Community consultant with regional & indigenous communities; Graeme Henderson, Marine Archeologist who designed the Fremantle Maritime Museum. Sunday April 17 10:00am, 2:30pm and 8:30pm Heritage Festival 2016 30 Mins Sunday April 17 10:30am, 3:00pm and 9:00pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights 30 Mins Sunday April 17 12:00pm Charlie's Kitchen 30 Mins Sunday April 17 12:30pm Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 1:00pm The Garden Gurus 30 Mins		Sweet & Sour	30 Mins
Celebrate WA - Episode 2 Robert Isaacs, Western Australian of the Year 2015; Jaime Philips, Community consultant with regional & indigenous communities; Graeme Henderson, Marine Archeologist who designed the Fremantle Maritime Museum. Sunday April 17 10:00am, 2:30pm and 8:30pm Heritage Festival 2016 30 Mins Sunday April 17 10:30am, 3:00pm and 9:00pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights 30 Mins Sunday April 17 12:00pm Charlie's Kitchen 30 Mins Sunday April 17 12:30pm Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 1:00pm The Garden Gurus 30 Mins	Sunday April 17	9:30am and 7:30nm	
Robert Isaacs, Western Australian of the Year 2015; Jaime Phillips, Community consultant with regional & indigenous communities; Graeme Henderson, Marine Archeologist who designed the Fremantle Maritime Museum. Sunday April 17 10:00am, 2:30pm and 8:30pm Heritage Festival 2016 30 Mins Sunday April 17 10:30am, 3:00pm and 9:00pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights 30 Mins Sunday April 17 12:00pm Charlie's Kitchen 30 Mins Sunday April 17 12:30pm Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 1:00pm The Garden Gurus 30 Mins Sunday April 17 1:30pm	Ounday April 11		
consultant with regional & indigenous communities; Graeme Henderson, Marine Archeologist who designed the Fremantle Maritime Museum. Sunday April 17 10:00am, 2:30pm and 8:30pm Heritage Festival 2016 30 Mins Sunday April 17 10:30am, 3:00pm and 9:00pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights 30 Mins Sunday April 17 12:00pm Charlie's Kitchen 30 Mins Sunday April 17 12:30pm Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 1:00pm The Garden Gurus 30 Mins			
Sunday April 17 10:00am, 2:30pm and 8:30pm Heritage Festival 2016 30 Mins Sunday April 17 10:30am, 3:00pm and 9:00pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights 30 Mins Sunday April 17 12:00pm Charlie's Kitchen 30 Mins Sunday April 17 12:30pm Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 1:00pm The Garden Gurus 30 Mins Sunday April 17 1:30pm			
Heritage Festival 2016 30 Mins Sunday April 17 10:30am, 3:00pm and 9:00pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights 30 Mins Sunday April 17 12:00pm Charlie's Kitchen 30 Mins Sunday April 17 12:30pm Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 1:00pm The Garden Gurus 30 Mins Sunday April 17 1:30pm The Garden Gurus 30 Mins		Archeologist who designed the Fremantle Maritime Museum.	30 Mins
Heritage Festival 2016 30 Mins Sunday April 17 10:30am, 3:00pm and 9:00pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights 30 Mins Sunday April 17 12:00pm Charlie's Kitchen 30 Mins Sunday April 17 12:30pm Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 1:00pm The Garden Gurus 30 Mins Sunday April 17 1:30pm The Garden Gurus 30 Mins	.		
Sunday April 17 10:30am, 3:00pm and 9:00pm Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights 30 Mins Sunday April 17 12:00pm Charlie's Kitchen 30 Mins Sunday April 17 12:30pm Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 1:00pm The Garden Gurus 30 Mins Sunday April 17 1:30pm	Sunday April 17		
Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights Sunday April 17 12:00pm Charlie's Kitchen 30 Mins Sunday April 17 12:30pm Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 1:00pm The Garden Gurus 30 Mins Sunday April 17 1:30pm		Heritage Festival 2016	30 Mins
Rangelands: Sustainable Economic Development in Western Australia 2016 Conference Highlights Sunday April 17 12:00pm Charlie's Kitchen 30 Mins Sunday April 17 12:30pm Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 1:00pm The Garden Gurus 30 Mins Sunday April 17 1:30pm	Sunday April 17	10:30am 3:00nm and 9:00nm	
Sunday April 17 12:00pm Charlie's Kitchen 30 Mins Sunday April 17 12:30pm Woodworking Masterclass Sunday April 17 1:00pm The Garden Gurus 30 Mins Sunday April 17 1:30pm	Ounday April 11		
Sunday April 17 12:00 pm Charlie's Kitchen 30 Mins Sunday April 17 12:30 pm Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 1:00 pm The Garden Gurus 30 Mins Sunday April 17 1:30 pm			30 Mins
Charlie's Kitchen 30 Mins Sunday April 17 12:30 pm Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 1:00 pm The Garden Gurus 30 Mins Sunday April 17 1:30 pm			
Sunday April 17 12:30 pm Woodworking Masterclass Sunday April 17 1:00 pm The Garden Gurus 30 Mins Sunday April 17 1:30 pm	Sunday April 17	•	
Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 1:00pm The Garden Gurus 30 Mins Sunday April 17 1:30pm		Charlie's Kitchen	30 Mins
Woodworking Masterclass 30 Mins Sunday April 17 1:00pm The Garden Gurus 30 Mins Sunday April 17 1:30pm	Sunday April 17	12:20nm	
Sunday April 17 1:00pm The Garden Gurus 30 Mins Sunday April 17 1:30pm	Sulluay April 11	•	20 Miz -
The Garden Gurus 30 Mins Sunday April 17 1:30pm		Troumulaing inasterciass	30 Mins
The Garden Gurus 30 Mins Sunday April 17 1:30pm	Sunday April 17	1:00pm	
Sunday April 17 1:30pm		•	30 Mins
Inside Art 30 Mins	Sunday April 17		
		Inside Art	30 Mins





April 2016

Cundou Andl 17	2:00pm	
Sunday April 17	Destination WA	00.14
	Desuliadoli WA	30 Mins
Sunday April 17	3:30pm and 6:30pm	
, ,	Sightsee TV	30 Mins
		00
Sunday April 17	5:00pm and 7:00pm	
	Top of Down Under	30 Mins
Manday And 40	0.00 0.00 7.00	
Monday April 18	9:30am, 2:00pm and 7:30pm	
	Celebrate WA Inspiring West Australians	30 Mins
	inspiring west Australians	30 IVIIIIS
Tuesday April 19	9:30am, 2:00pm and 8:00pm	
	Celebrate WA - Episode 3 April	
	With Hendy Cowan, former Deputy Premier of WA and now Chancellor of Edith Cowan	
	University; Curtis Taylor, Young Martu leader and emerging film maker;	
	Christian de Vietri, a well-travelled West Australian artist who designed the entry	
	statement sculpture at Elizabeth Quay; Justin Langer, former test cricket and now	00.14
	coach of the WACA Sheffield Shield, One Day & T20 teams.	30 Mins
Tuesday April 19	3:30pm	
	Sightsee TV	30 Mins
		oo miiio
Tuesday April 19	5:00pm and 7:00pm	
	Top of Down Under	30 Mins
Tuesday April 40	5:20nm and 7:20nm	
Tuesday April 19	5:30pm and 7:30pm Inside Curtin	00.14
	iiiside Cuidii	30 Mins
Wednesday April 20	9:30am and 2:00pm	
, ,	Celebrate WA - Episode 3 April	
	With Hendy Cowan, former Deputy Premier of WA and now Chancellor of Edith Cowan	
	University; Curtis Taylor, Young M <mark>artu leader</mark> and e <mark>merging film maker;</mark>	
	Christian de Vietri, a well-travelled West Australian artist who designed the entry	
	statement sculpture at Elizabeth Quay; Justin Langer, former test cricket and now	
	coach of the WACA Sheffield Shield, One Day & T20 teams.	30 Mins
Wednesday April 20	10:00am	
, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,	Inside Curtin	30 Mins
		00 Milio
Wednesday April 20	10:30am and 8:00pm	
	Cover to Cover	
	Portland Jones - 'Seeing the Elephant'	30 Mins
Wednesday April 20	6:00pm	
Troundoudy April 20	Charlie's Kitchen	30 Mins
		30 Willis
Wednesday April 20	6:30pm	
	Woodworking Masterclass	30 Mins
Wednesday April 20	7:00pm	
	The Garden Gurus	30 Mins
Wednesday April 20	7:30pm	
Troullooudy April 20	Inside Art	30 Mins
	more / N t	SU WIIIS
Wednesday April 20	8:30pm	
	Sweet & Sour	30 Mins





April 2016

Thursday April 21	9:30am, 2:00pm and 8:00pm	
	Celebrate WA - Episode 3 April	
	With Hendy Cowan, former Deputy Premier of WA and now Chancellor of Edith Cowan	
	University; Curtis Taylor, Young Martu leader and emerging film maker;	
	Christian de Vietri, a well-travelled West Australian artist who designed the entry	
	statement sculpture at Elizabeth Quay; Justin Langer, former test cricket and now	
	coach of the WACA Sheffield Shield, One Day & T20 teams.	30 Mins
Thursday April 21	10:30am	
	Charlie's Kitchen	30 Mins
Thursday April 21	11:00am	
	Woodworking Masterclass	30 Mins
	·	00 1111113
Thursday April 21	11:30am	
	The Garden Gurus	20 Mine
	The dataen datas	30 Mins
Thursday April 21	12:00pm	
muisuay Apm 21	•	
	Inside Art	30 Mins
T	40.00	
Thursday April 21	12:30pm	
	Cover to Cover	
	Author Lee Battersby will join Meri to dis <mark>cuss his</mark> late <mark>st novel 'Magrit'.</mark>	30 Mins
Thursday April 21	1:00pm	
	Sweet & Sour	30 Mins
Thursday April 21	3:30pm and 6:30pm	
	Sightsee TV	30 Mins
		30 Willis
Thursday April 21	5:00pm and 7:00pm	
maioday/ipm 21	Top of Down Under	00 Min
	TOP OF DOWN ONLOS	30 Mins
Thursday April 21	5:20nm and 7:20nm	
Thursday April 21	5:30pm and 7:30pm	
	Inside Curtin	30 Mins
F. J. J. J. J. O.O.	0.00 0.00	
Friday April 22	9:30am, 2:00pm and 7:30pm	
	Celebrate WA - Episode 3 April	
	With Hendy Cowan, former Deputy Premier of WA and now Chancellor of Edith Cowan	
	University; Curtis Taylor, Young Martu leader and emerging film maker;	
	Christian de Vietri, a well-travelled West Australian artist who designed the entry	
	statement sculpture at Elizabeth Quay; Justin Langer, forme <mark>r test cricke</mark> t and now	
	coach of the WACA Sheffield Shield, One Day & T20 teams.	30 Mins
	codell of the WAOA Shellicid Shield, One Day & 120 teams.	30 1411113
Friday April 22	2:30pm	
,	Sweet & Sour	20 Mins
	Ontool & Ovul	30 Mins
Friday April 22	3:00pm	
Tiluay April 22	·	00.1.
	Woodworking Masterclass	30 Mins
Friday April 00	2.20	
Friday April 22	3:30pm	
	The Garden Gurus	30 Mins
Friday April 22	4:00pm	
	Inside Art.	30 Mins
Friday April 22	4:30pm	
	Cover to Cover	
	Author Lee Battersby will join Meri to discuss his latest novel 'Magrit'.	30 Mins
	Addition to buttonery min join mon to alloude month integrit.	00 111113
Friday April 22	5:00pm	
		00.11
	Charlie's Kitchen	30 Mins





April 2016

Saturday April 23	9:30am and 2:00pm	
Oddarday April 20	Celebrate WA - Episode 3 April	
	With Hendy Cowan, former Deputy Premier of WA and now Chancellor of Edith Cowan	
	University; Curtis Taylor, Young Martu leader and emerging film maker;	
	Christian de Vietri, a well-travelled West Australian artist who designed the entry	
	statement sculpture at Elizabeth Quay; Justin Langer, former test cricket and now	
	coach of the WACA Sheffield Shield, One Day & T20 teams.	30 Mins
Catural are Amel I OO	10:00 and 10:00	
Saturday April 23	10:00am and 12:00pm Top of Down Under	00.14:
	Top of Down officer	30 Mins
Saturday April 23	6:00pm	
	Charlie's Kitchen	30 Mins
0	0.00	
Saturday April 23	6:30pm	
	Woodworking Masterclass	30 Mins
Saturday April 23	7:00pm	
	The Garden Gurus	30 Mins
Saturday April 23	7:30pm	
	Inside Art	30 Mins
Saturday April 23	8:00pm	
	Cover to Cover	
	Author Lee Battersby will join Meri to discuss his latest novel 'Magrit'.	30 Mins
Saturday April 23	8:30pm	
outurus / ipin 20	Sweet & Sour	30 Mins
		oo wiiis
Sunday April 24	9:30am and 7:30pm	
	Celebrate WA - Episode 3 April	
	With Hendy Cowan, former Deputy Premier of WA and now Chancellor of Edith Cowan	
	University; Curtis Taylor, Young Martu leader and emerging film maker; Christian de Vietri, a well-travelled West Australian artist who designed the entry	
	statement sculpture at Elizabeth Quay; Justin Langer, former test cricket and now	
	coach of the WACA Sheffield Shield, One Day & T20 teams.	30 Mins
		oo miiio
Sunday April 24	12:00pm	
	Charlie's Kitchen	30 Mins
Sunday April 24	12:30pm	
- and any reprint to T	Woodworking Masterclass	30 Mins
		00 1411113
Sunday April 24	1:00pm	
	The Garden Gurus	30 Mins
Sunday April 24	1:30pm	
Ounday April 24	Inside Art	30 Mins
		JU MIIIIS
Sunday April 24	2:00pm	
	Cover to Cover	00
	Author Lee Battersby will join Meri to discuss his latest novel 'Magrit'.	30 Mins
Sunday April 24	3:30pm and 6:30pm	
	Sightsee TV	30 Mins
0	5-00 and 7-00	
Sunday April 24	5:00pm and 7:00pm Top of Down Under	00.14
	ιορ οι Down Onder	30 Mins





April 2016

Tuesday Amril OC	2:20nm and 7:20nm	
Tuesday April 26	3:30pm and 7:30pm	
	Sightsee TV	30 Mins
Tuesday April 26	5:00pm and 7:00pm	
ruosudy April 20	Top of Down Under	30 Mins
	10p of bonn ondo	30 Willis
Wednesday April 27	6:00pm	
, ,	Charlie's Kitchen	30 Mins
		oo miiic
Wednesday April 27	6:30pm	
	Woodworking Masterclass	30 Mins
Wednesday April 27	7:00pm	
	The Garden Gurus	30 Mins
Wednesday April 27	7:30pm	
Wednesday April 21	Inside Art	30 Mins
	inside Ait	30 Willis
Wednesday April 27	8:00pm	
,	Destination WA	30 Mins
		OO MIIIS
Wednesday April 27	8:30pm	
	Sweet & Sour	30 Mins
Thursday April 28	10:30am	
	Charlie's Kitchen	30 Mins
Thursday April 20	11:00am	
Thursday April 28	Woodworking Masterclass	00.14
	Woodworking Masterclass	30 Mins
Thursday April 28	11:30am	
maroun, r.p no	The Garden Gurus	30 Mins
	33.33 3335	30 Willis
Thursday April 28	12:00pm	
	Inside Art	30 Mins
Thursday April 28	12:30pm	
	Destination WA	30 Mins
Thursday April 28	1:00pm	
Illuisuay Apili 20	Sweet & Sour	00 Min
	Sweet & Soul	30 Mins
Thursday April 28	3:30pm and 6:30pm	
	Sightsee TV	30 Mins
		30 Willis
Thursday April 28	5:00pm and 7:00pm	
	Top of Down Under	30 Mins
Friday April 29	2:30pm	
	Sweet & Sour	30 Mins
Friday April 00	2.00	
Friday April 29	3:00pm	
	Woodworking Masterclass	30 Mins
Friday April 29	3:30pm	
Triday April 20	The Garden Gurus	30 Mins
	ino dalaon dalao	30 Willis
Friday April 29	4:00pm	
,	Inside Art	30 Mins
Friday April 29	4:30pm	
	Destination WA	30 Mins





westlink PROGRAM GUIDE FULL

April 2016

Friday April 29	5:00pm	
	Charlie's Kitchen	30 Mins
Saturday April 30	10:00am and 12:00pm	
	Top of Down Under	30 Mins
Saturday April 30	6:00pm	
	Charlie's Kitchen	30 Mins
Saturday April 30	6:30pm	
	Woodworking Masterclass	30 Mins
Saturday April 30	7:00pm	
	The Garden Gurus	30 Mins
Saturday April 30	7:30pm	
	Inside Art	30 Mins
Saturday April 30	8:00pm	
	Destination WA	30 Mins
Saturday April 30	8:30pm	
	Sweet & Sour	30 Mins